• Werkwijze 1
  • Home 5
  • Werkwijze 3

Werkwijze

Bouwbedrijf Romeij staat u als aannemer bij van conceptontwikkeling tot oplevering. Bij ons draait alles om communicatie. Want bouwen is meer dan stenen stapelen.

We zijn een betrokken en gedreven bouwpartner. We vinden het belangrijk dat u precies weet waar u aan toe bent bij uw verbouwing, renovatie of onderhoudsproject. We werken gestructureerd en helder. Dat begint al bij de kennismaking. Hiervoor komen we bij u langs en bespreken alle wensen. We bekijken direct de mogelijkheden en geven gerichte adviezen. Hierna krijgt u van ons een globale inschatting van de totale kosten. Gaan we samen verder, dan krijgt u een gespecificeerde offerte.

Vakwerk

Elke klus is maatwerk en vraagt om goede afstemming en communicatie. Dat is precies wat u van bouwbedrijf Romeij kunt verwachten. We leveren vakwerk en kwaliteit. Daar hoort uiteraard ook een uitstekende service bij. We staan voor een keurige oplevering, voeren kwaliteitscontroles uit, maken duidelijke afspraken en beschikken over de juiste diploma’s en verzekeringen. Een aannemer om op te bouwen!

BouwGarant

Romeij draagt het BouwGarant-keurmerk wat voor u betekent dat u de zekerheid heeft dat de bouw probleemloos verloopt. Wij beschikken over de diploma’s en verzekeringen en voldoen aan de kwaliteitseisen. Ook worden wij regelmatig en op allerlei punten gecontroleerd zodat u weet dat u te maken heeft met een gezond en vakkundig bedrijf. Kiezen voor met een BouwGarant-aannemer, dat is kiezen voor optimale zekerheid bij uw bouw-,  verbouw- of renovatieproject.

Lees meer over BouwGarant op de website: https://www.bouwgarant.nl/ 

BouwGarant

Of we nu komen voor nieuwbouw, verbouw of projectontwikkeling, bij elke klus die u bij ons aannemersbedrijf neerlegt, kunt u vakwerk en kwaliteit verwachten. Bouwbedrijf Romeij heeft daarnaast een uitstekende service. Dankzij onze heldere communicatie en goede afstemming weet u precies waar u aan toe bent bij uw verbouwing, renovatie of onderhoudsproject.