• Projectontwikkeling 1
  • Projectontwikkeling 2
  • Projectontwikkeling 3
  • Projectontwikkeling 4
  • Projectontw 5

Projectontwikkeling

Een project ontwikkelen of panden herbestemmen vraagt om een betrokken partij die niet alleen van aanpakken weet, maar ook alle neuzen dezelfde kant op krijgt.

Bouwbedrijf Romeij is een professioneel en ervaren aannemer waar u terecht kunt voor het ontwerp, de bouw of herbestemming van uw pand. Van woningen en kantoren tot openbare gebouwen. Bouwkwaliteit, haalbaarheid en een perfect resultaat staan altijd voorop.

Ontwikkelen met draagvlak

Bij projectontwikkeling ligt de volledige coördinatie -van conceptontwikkeling tot oplevering- in onze handen. We staan bekend als een betrokken partij. Elk project begint voor ons met draagvlak creëren. Onze kracht ligt in het vinden van een oplossing waarin alle betrokken partners zich kunnen vinden. Zo leggen we het fundament voor een succesvol project.

Begeleiding en budget

We kunnen als hoofdaannemer uw complete opdracht naar wens uitvoeren. Maar ook als lid van een bouwteam staan we u in elk stadium van het bouwproces bij. Uw woonwens is ons uitgangspunt. We begeleiden u naar een optimaal resultaat binnen uw budget.

 

Bouwbedrijf Romeij is als projectontwikkelaar voor u de spin in het web tussen vele partijen. We ontwikkelen en realiseren woningen, winkels en kantoren. Maar herbestemmen ook grote panden, zoals het Fraterhuis Saint Denis in Tilburg. We leveren ons werk netjes op, voeren kwaliteitscontroles uit, maken duidelijke afspraken en beschikken over de juiste diploma’s en verzekeringen. U vindt in ons een partner die uw woonplannen serieus neemt en naar wens uitvoert!